Kasno sinoć David Luiz je potpisao nastavak saradnje s Arsenalom

Brazilac ostaje Topnik

Kasno sinoć David Luiz je potpisao nastavak saradnje s Arsenalom

A. Čaušević

David Luiz je produžio boravak u Arsenalu do kraja takmičarske godine 2020/21 prenosi najugledniji britanski mediji. 

U Arsenalu su odlučili aktiviraju klauzulu prema kojoj se prethodni ugovor automatski produžuje za jednu sezonu nakon čega je iskusni Brazilac stavio svoj potpis.

U posljednje vrijeme počelo se sumnjati u ostanak Luiza na Emiratima, posebno nakon katastrofalnog izdanja protiv Manchester Cityja, ali je Mikel Arteta odlučio da zadrži iskusnog Brazilca.

Inače, iskusni 33-godišnjak među najplaćenijim igračima Arsenala, očekivalo se da zbog novonastale sitaucije napusti londonski klub, ali to se nije desilo.

Navijači Arsenala su u proteklom peroidu su iznijeli dosta kritika na račun brazilskog defanzivca, bili su izuzetno nezadovoljni njegovim partijama, ali čini se da klupsko rukovodstvo i Arteta i nisu marili previše za tim.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vialli
Hahaha...jel to sad Arsenal hoće da napadne Championship
4 3
opasni_medo
@GAZI_JAA vidim da si odustao od nicka DrGadzija... steta, bas ti je odgovarao
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi