Kassai je već postao predmet ismijavanja na internetu
Foto: EPA

Mađarski sudija u centru pažnje

Kassai je već postao predmet ismijavanja na internetu

Endin Čaušević

Mađarski sudija Viktor Kassai nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon večerašnje utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna.

Plasman u polufinale izborio je kraljevski klub koji je nakon produžetaka pobijedio sa 4:2. Međutim, utakmicu na Santiago Bernabeu obilježile su nevjerovatne greške glavnog sudije Kassaija koji je, prema mišljenju mnogih, odlučio ovaj okršaj.

Kassai je već postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama gdje kruži zanimljiva fotografija. Neko se već potrudio da izmijeni njegovu wiki stranicu, pa sada piše da je Kassai sudija koji "igra" za Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi