Katanec objavio spisak

Uoči prijateljskog susreta sa BiH

Katanec objavio spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Srečko Katanec prije nekoliko trenutaka objavio je spisak fudbalera na koje računa za prijateljsku utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom.

Slovenija će u prijateljskom susretu 6 februara odmjeriti snage sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine na ljubljanskom stadionu Stožice, a Katanec u tom susretu računa na slijedeće igrače:

Golmani: Samir Handanovič, Vid Belec, Jasmin Handanovič.

Odbrana: Mišo Brečko, Boštjan Cesar, Branko Ilič, Bojan Jokič, Dominik Maroh, Aleksandar Rajčevič, Andraž Struna, Marko Šuler.

Vezni red: Armin Bačinovič, Goran Cvijanovič, Josip Iličič, Kevin Kampl, Andraž Kirm, Rene Krhin, Jasmin Kurtič, Aleksandar Radosavljevič.

Napad: Valter Birsa, Zlatko Dedič, Dejan Lazarevič, Tim Matavž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.