Katanec: Zavidim Safetu Sušiću na igračima koje ima

Selektor Slovenije o reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Katanec: Zavidim Safetu Sušiću na igračima koje ima

Selektor reprezentacije Slovenije i jedan od najboljih igrača ove zemlje svih vremena smatra kako je naša reprezentacija u odličnom položaju da zaigra na SP u Brazilu. 

U razgovoru za agenciju Anadolija Katanec je istakao da zavidi našem selektoru Sušiću na igračima koje ima na raspolaganju. 

"Selektorima Hrvatske i Bosne i Hercegovine je mnogo lakše da rade nego meni. Ustvari, njima je super. Imaju vrhunske svjetske igrače koji igraju u najboljim klubovima Evrope, Bayernu, Realu, Manchester Cityju, Romi, Laziju… Štimac i Sušić znaju sa kakvom snagom raspolažu, i na dobrom su putu da reprezentacije Hrvatske i BiH odvedu na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014," rekao je Katanec i dodao: 

"Bosna nikada nije bila na nekom od šampionata Evrope ili svijeta. Moral igrača BiH na najvišem je nivou i uz ogromnu želju neće ispustiti prvo mjesto u grupi 'G'. Grčka će morati da se zadovolji drugom pozicijom, plasmanom u baraž, dok će Edin Džeko, Vedad Ibišević, Miralem Pjanić i društvu direktno letjeti za Brazil," riječi su Kataneca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti