Katar nudi 36 miliona eura Guardioli

Katar nudi 36 miliona eura Guardioli

Trener aktuelnog prvaka Evrope Barcelone Pep Guardiola dobio je astronomsku ponudu da preuzme reprezentaciju Katara za sumu od 36 miliona eura godišnje.

Kako navodi "Marca", Guardiola planira da ostane u Barceloni do juna 2012. da bi potom uzeo godinu odmora, prije nego što potpiše ugovor za Katar u sezoni 2013./14.

"Trener Barcelone je prvi na listi želja predsjednika Katarske nogometne federacije šeika Hamada Bin Kalifa Bin Ahmada Al Tani", prenosi španski list.

Madridski dnevnik navodi da "Katar nije nepoznanica za Guardiolu koji je od 2003. do 2005. godine igrao u redovima Al Ahlija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.