Katastrofa na pomolu: PSG se oglasio nakon povreda Neymara i Mbappea

Strahuje se da neće igrati protiv Liverpoola

Katastrofa na pomolu: PSG se oglasio nakon povreda Neymara i Mbappea

Endin Čaušević

Pred fudbalerima PSG-a je veliki izazov u Ligi prvaka u narednom periodu jer se lako može desiti da se Parižani ne plasiraju u nokaut fazu ovog takmičenja.

PSG već naredne srijede pred svojim navijačima igra protiv Liverpoola i jasna je računica da im je potrebna pobjeda. Nije nemoguće da se PSG od Lige prvaka oprosti već nakon grupne faze što bi bilo ravno katastrofi. Ipak, sinoć su veoma loše vijesti uzdrmale Parižane jer su ostali bez dvojice najboljih igrača.

Na utakmicama za svoje reprezentacije povrijedili su se Neymar i Kyliann Mbappe koji su ranije napustili teren. Neymar se povrijedio preponu i izašao je već u osmoj minuti meča Brazil-Kamerun, dok je Mbappe iz igre izašao u 36. minuti zbog povrede ramena na meču protiv Urugvaja.

PSG je danas potvrdio o kojim se povredama radi, ali da će više informacija znati u narednih 48 sati. Ipak, očekuje se da Neymar i Mbappe van terena budu barem desetak dana što su veoma loše vijesti za PSG jer bi to značilo da neće igrati protiv Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi