Katastrofalna intervencija Buffona: Udinese vodi u Torinu

Jankto utišao domaće navijače

Katastrofalna intervencija Buffona: Udinese vodi u Torinu

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa trenutno igraju na domaćem terenu protiv Udinesea u meču 8. kola italijanske Serije A.

Nakon reprezentativne pauze Stara dama nastavlja svoj put u domaćem prvenstvu, a protivnik aktuelnom prvaku Italije večeras je Udinese. Allegri je odlučio napraviti dosta promjena pred večerašnji meč što se u prvih 30 minuta i nije isplatilo.

Naime, gosti su u 30. minuti utakmice utišali domaće navijače kada je Jankto zatresao mrežu Juventusa za vodstvo tima iz Udina. Mora se dodati da je veliku grešku napravio Buffon koji je faktički poklonio vodstvo gostima.


Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi