Kayserispor konačno pobijedio

Kayserispor konačno pobijedio

M. Šljivak

Fudbaleri Kayserispora savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Kasimpaše sa 1:0 u susretu 16. kola turske Superlige.

Kayserispor je u ovom susretu bio mnogo bolji i na kraju su sasvim zasluženo stigli do pobjede. Nekoliko dobrih prilika imali su u prvom poluvremenu, no do pobjedničkog gola su stigli tek u drugom dijelu.

Igrala se 71. minuta kada je Pablo Mouche pogodio za vodstvo Kayserija od 1:0, a iako je domaći tim još u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetio golu gostiju, promjene rezultata nije bilo, pa su domći stigli do zaslužena tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.