Kažnjeni igrači Čelika

Dva boda u četiri utakmice

Kažnjeni igrači Čelika

Zenički se Čelik u posljednje vrijeme opet nalazi u krizi, što je ovaj klub ponovo dovelo do opasne zone ispadanja iz Premijer lige BiH.

Čelni ljudi zeničkog kluba odlučili su kazniti kompletan igrački kadar Čelika, koji je u posljednje četiri utakmice osvojio samo dva boda, a zanimljivo je da Čelik u posljednja četiri kola Premijer lige nije uspio postići ni jedan gol.

Upravni odbor se zbog toga odlučio kazniti igrače zbog slabe igre, a Aladin Isaković zaradio je i dodatnu kaznu zbog učešća u tuči sa igračima Leotara, nakon susreta u kom su Trebinjci slavili sa 1:0 na Bilinom polju.

Nakon 25 odigranih kola, Čelik se nalazi na slaboj 14. poziciji, sa realnim šansama da naredne sezone igra u Prvoj ligi Federacije BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.