Kean: Ibišević mora odlučiti danas

Dogovorena odšteta, čeka se odluka našeg naadača

Kean: Ibišević mora odlučiti danas

Vedad Ibišević, napadač Hoffenheima i naše reprezetacije, morat će danas donijeti odluku da li želi preseliti na Ewood Park.

Blackburn je dao ultimatum Ibiševiću da mora danas odlučiti da li će potpisati ugovor ili će se Roversi okrenuti napadaču Ajaxa Mouniru El Hamdaouiu.

"Pokušavamo da dogovorimo osobne uvjete. Ukoliko to ne završimo danas, vjerovatno ćemo se okrenuti dovođenju drugog igrača", rekao je Steve Kean, menadžer Blackburna.

Roversi su se dogovorili sa njemačkim bundesligašom oko odštete za našeg reprezentativnog napadača, a ona iznosi 3.5 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti