Keane se vraća u Tottenham

Uskoro kraj posudbe u Celticu

Keane se vraća u Tottenham

Edmir Škorić

Robbie Keane u januaru je stigao na posudbu u škotski Celtic. Ipak, napadač Republike Irske ističe kako se planira vratiti krajem sezone u Tottenham.

Keane je za Celtic u drugom dijelu sezone odigrao 19 utakmica te postigao 16 golova, a njegova "avantura" sa škotskim klubom na samom je kraju. Naime, napadač Republike Irske želi se vratiti na White Hart Lane, obzirom da je još uvijek igrač Spursa.

"Ja sam Tottenhamov igrač. Imam ugovor sa Tottenhamom i planiram se vratiti, osim ako mi neko drugačije ne kaže", ističe Keane.


29-godišnjeg napadača ugovor sa Tottenhamom veže do kraja sezone 2012/13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.