Keita dvije sedmice van terena
Keita slavi treći gol protiv Zaragoze

Primera Division

Keita dvije sedmice van terena

Vezni igrač Barcelone i reprezentacije Malija Seydou Keita pauziraće deset dana zbog povrede koljena koju je zadobio nakon jednog udarca protiv Mallorce u subotnjoj utakmici Primere koju je Barcelona dobila sa 4:2.

Zbog povrede Keita neće biti dio reprezentacije Malija u utakmici protiv Gane naredne subote kada se završavaju kvalifikacije za SP u afričkoj zoni. Keita će propustiti i utakmicu Kupa Kralja protiv Cultura Leonese naredne srijede.

Povreda je za Keitu došla u najgorem trenutku. Vezista Barcelone je posljednjih nekoliko utakmica odigrao na visokom nivou, čak je protiv Zaragoze postigao i svoj prvi hat-trick u karijeri, a nakon toga je svojim golom protiv Osasune donio bod Barci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti