Kemal Osmanković: Ako Bog da možemo i do titule

Fudbaler FK Željezničar

Kemal Osmanković: Ako Bog da možemo i do titule

M. Šljivak

Željezničar je danas u Doboju Kod Kaknja upisao prva tri boda u novoj sezoni.

Slavili su Plavi sa 0:2 golovima Asima Zeca i Sulejmana Krpića, a nakon utakmice je za SportSport.ba govorio stoper tima sa Grbavice Kemal Osmanković.

Defanzivac sarajevskog tima ističe da je bio veoma težak meč, ali da je pobjeda zaslužena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znali smo da će biti teška utakmica, nismo ovdje dugo pobijedili i bilo je stvarno teško. Ipak, zasluženo smo osvojili tri boda, moglo je biti uvjerljivije, ali Bože moj", rekao je Osmanković, te je iskazao vjeru da Željo može i do titule.

"Nagradio nas je Bog sa dva gola, promašili smo penal u zadnjim minutama, ali idemo u narednu utakmicu. Ako Bog da možemo do titule", istakao je Osmanković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fcs
Uh, majku jebo, ovaj pobijedi u Kaknju i odmah bi do titule. Polako momak, za vas je i 5. mjesto ravno tituli. Nemate marke.
33 1
borac1926
joj brata al se digo u nebesa ahahhahaha
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi