Kenan Hasagić napustio FK Mladost Doboj Kakanj

Potvrdio za SportSport.ba

Kenan Hasagić napustio FK Mladost Doboj Kakanj

S. Mlaćo

Kenan Hasagić više nije član stručnog štaba FK Mladost.

Hasagić nije ni putovao sa ekipom danas u Tuzlu, a informaciju u odlasku iz premijerligaša iz Doboj kod Kaknja potvrdio je za SportSport.ba.

Nekadašnji golman naše reprezentacije trenutno u reprezentaciji obavlja ulogu trenera golmana i očigledno će se okrenuti mnogo više Zmajevima.

Hasagić je ponikao u kakanjskom Rudaru, a branio je i za turski Altay, Gaziantepspor, Buyuksehir, Istanbul, te FK Željezničar. Karijeru je i završio u Turskoj, a za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je 43 nastupa. Šest je dodao za mladu reprezentaciju BiH.

Mladost je danas poražena od Tuzle City na Tušnju sa minimalnih 1:0 i trenutno se nalazi na 11. mjestu sa samo 12 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da će voditi bitku za opstanak, a ko će naslijediti Hasagića ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

VelaHavle
Covjek koji je kriv sto Asmira Begovica nema u reprezentaciji... taldzija i podmukao covjek, kvarnjak
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi