''Kenny, vrati mi muža!''

Otvoreno pismo Dalglishu

''Kenny, vrati mi muža!''

Simpatična priča ovih dana kruži gradom Liverpoolom a putem interneta već je osvojila simpatije mnogih. Naime, izvjesna gospođa Gina objavila je otvoreno pismo upućeno nikome drugome nego menadžeru Liverpoola Kannyu Dalglishu koji je proteklih dana potpisao trogodišnji ugovor sa Redsima.

Razlog ovakvom potezu Gina je našla u činjenici da želi ponovo osvojiti svog muža i vratiti njegovu ljubav koju joj je, vjerovali ili ne, uzeo lično Dalglish. Simpatična Gina navodi u svome pismu kako je bez muža ''ostala'' 8. januara 2011.godine kada se Kenny vratio na užarenu klupu Liverpoola.

Od tada su se kod njenog muža pojavile bitne promjene. Skoro da i ne govori a kad i progovori, svaka druga rečenica sadrži riječ ''Dalglish''. Nadalje, muž joj je počeo marljivo trenirati iako su mu 34 godine nadajući se da će mu se ostvariti dječački san da trenira sa Dalglishem na Anfieldu.

Muž joj više ne sjedi pred televizorom nego stoji nedaleko od njega burno reagujući na svaki potez igrača ali i trenera Liverpoola tako da ga i komšije mogu čuti. Redovno prati sve moguće vijesti o Liverpoolu tako da nju na stolu svako jutro dočeka hrpa novina, slika, članaka, izvještaja… Njen muž češće spominje Kennya nego nju.

S povratkom Dalglisha, san njenog muža da će Liverpool opet podići trofej Premier lige se opet rodio. Konačno, na pitanje koja mu je najdraža uspomena on odgovara da je to Kennyev povratak u klub.

Gina nakon svega pobrojanog moli Dalglisha da ne slomi srce njenom mužu nego da nakon što je potpisao novi ugovor Liverpool vrati na stare staze slave a njoj tako omogući mnogo više lijepih vikenda i shopinga.

Škotlanđanin se nije oglašavao po ovom pitanju a da li će slomiti srce Gininom mužu ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.