Kerim Palić mora na operaciju

Mladi nogometaš FK Krupa

Kerim Palić mora na operaciju

S. Mlaćo

FK Krupa je do kraja ove sezone gotovo sigurno ostala bez mladog Kerima Palića koji tokom priprema slomio metatarzalnu kost. 

Nosio je i gips, a sada je potvrđeno da će morati na operaciju koja će ga određeno vrijeme odvojiti od zelenog travnjaka.

"Definitivno će biti potrebna operacija. Obavit će se u Rijeci, a tačan termin još uvijek ne znam", kazao je Palić za SportSport.ba.

Palić je u dosadašnje dijelu sezone za Krupu upisao četiri nastupa u ligi, te tri u Kupu BiH. Ponikao je u Željezničaru, a zatim nosio dres Bosna Seme i Inter Bratislave odakle je na ljeto prošle godine stigao u Krupu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Krupe su ovom 21-godišnjaku poželjeli što brži oporavak i povratak na zeleni teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti