Keshi: Ako zabrljate, idete prvim avionom kući

Selektor Nigerije igračima

Keshi: Ako zabrljate, idete prvim avionom kući

Midhat Šljivak

Protivnik reprezentacije Bosne i Hercegovine na Mundijalu u Brazilu, selekcija Nigerije, nastavila je s pripremama. 

Nakon što su u prijateljskom meču u Londonu remizirali sa Škotskom 2:2, Nigerijci putuju za Sjedinjenje Američke Države, gdje će nastaviti s pripremama.

Selektor ove selekcije Stephen Keshi, upozorio je svoje igrače kako moraju dati 110 procenata ili će u protivnom prvim avionom letjeti kući.

"Mislim da nijedan igrač kojeg sam pozvao neće dati manje od 100 procenata. Moraju igrati za 150 miliona Nigerijaca. Nije bitno ko će ići u Brazil, moraju dati sve od sebe. Ako neko zabrlja, ide prvim avionom kući", rekao je Keshi.

Nigerijci u utorak igraju meč sa selekcijom Grčke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti