Keylor Navas propušta Holandiju?

Potencijalni problemi za Kostariku

Keylor Navas propušta Holandiju?

Keylor Navas, heroj Kostarike i jedan od najboljih golmana dosadašnjeg dijela mogao bi propustiti historijsku utakmicu četvrtfinala koju će njegova reprezentacija igrati protiv Holandije.

Dvadesetsedmogodišnji golman Levantea donio je svojim odbranama prolaz Kostariki u duelu protiv Grčke, ali je nakon toga zabrinuo sve u stručnom štabu. Na treningu je povrijedio rame što bi ga moglo natjerati da propusti susret četvrtfinala.

"Moramo biti oprezni i motriti na njega. Odlučili smo ga pustiti da se odmori, dali smo mu slobodu da sam vidi kakva je situacija i vjerujemo da će biti spreman za subotu", rekao je doktor tima Erick Sanchez.

Fanatični navijači najvećeg iznenađenja Mundijala se nadaju da će na golu njihove reprezentacije stajati golman koji je do sada primio samo jedan gol iz igre u četiri utakmice, a dva ukupno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.