Kežman raskinuo ugovor sa PSG-om

Kežman raskinuo ugovor sa PSG-om

Srbijanski internacionalac, Mateja Kežman sporazumno je raskinuo ugovor sa Paris SG-om, te je najavio kako će se možda zaputiti u SAD.

31-godišnji napadač u posljenje vrijeme nije čak ni sjedio na klupi, pa je tražio da igra za drugi tim kako bi održao formu.

Ove sezone je samo dva puta ušao sa klupe, po jednom u prvenstvu i Europa ligi. S obzirom da mu je ugovor vrijedio 2.5 miliona po sezoni, Kežmanu će biti isplaćena odšteta.

"Možda odem u SAD ili na naftni istok. Još je rano da se vratim u moj klub, svi znaju gdje moje srce pripada", rekao je Mateja Kežman misleći na Partizan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti