Khabib: Razgovarao sam dosta s Ronaldom, on ima samo jedan strah zbog sina...

To sve govori o Portugalcu

Khabib: Razgovarao sam dosta s Ronaldom, on ima samo jedan strah zbog sina...

E. Škorić

UFC-ov borac Khabib Nurmagomedov dobar je prijatelj s Cristianom Ronaldom.

Khabib i zvijezda Juventusa u nekoliko navrata su se družili i razgovarali, a Dagestanac je otkrio da mu se Portugalac požalio zbog sina.

"Razgovarali smo gotovo svaki dan. Kada smo se upoznali, razgovarali smo o tome odakle nam motivacija. Rekao mi je da želi da mu sin bude nasljednik. Kad je Cristiano bio dijete, samo je sanjao da ima par kopački. Njegov sin, s druge strane, ima sve. Boji se da možda neće imati istu glad i istu volju kao što je on imao. Kad sve imaš, teško je imati pravu motivaciju. Dopalo mi se kada sam to čuo. Shvatio sam da je on osoba koja se ne zadovljava s jednom, dvije ili tri titule", ispričao je Khabib, pa je dodao:

"Upravo je osvojio svoj 30. naslov, najbolji je strijelac svih vremena. Mislim da će igrati još dvije ili tri sezone".

Top Komentari

malezija
Ako se boji za sina nek mu malo uskrati i pošalje to djeci koja nemaju i straha neće biti, a svi zadovoljni
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi