Oženila se Čečenska zvijer, za razliku od Khabiba svoju ženu je pokazao svima

Spektakularna svadba

Oženila se Čečenska zvijer, za razliku od Khabiba svoju ženu je pokazao svima

A. Čaušević

Khamzat Chimaev jedan od najboljih UFC boraca se oženio prije nekoliko dana. 

Svadba je bila spektakularna i jasno je da borac iz Čečenije nije štedio da jedan od najvažnijih dana u životu učini nezaboravnim.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama može se vidjeti dugačka kolona skupocjenih automobila i džipova.

Sasvim očekivano ceremoniji je bio prisutan i zloglasni Ramzan Kadyrov koji je veliki prijatelj švedskog borca porijeklom iz Čečenije.

May be an image of 2 people, beard and people standing

Ceremonija vjenčanja je obavljena za vikend u Groznom, a čini se da je cijeli grad stao kada je kolona automobila prolazila kroz grad.

Oglasi

Khamzat je poznat kao veoma religiozan čovjek, a za razliku od svog "mentora" Khabiba odlučio je da svoju ženu pokaže svima.

No description available.

U ruskim medijima se ne može ništa pronaći o Khamzatovoj ženi, a interesantno i da ovaj borac nije objaljivao ništa na društvenim mreažama.

Snimke sa svadbe možete pogledati ovdje.

Čečenska zvijer do sada u oktagonu ima učinak od 11 pobjeda i bez poraza. Posljednji put se borio u aprilu kada je pobijedio Brazilca Gilberta Burnsa.

Top Komentari

Pajkan
Kako su mi ovi ceceni omrzli. Handri..rusi..tlaci te godinama da bi tom istom na kraju uvukao se kompletno u paksu.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi