Khedira: Ballacku je najbolje da ode

Khedira: Ballacku je najbolje da ode

Novi član Real Madrida i otkriće Njemačke na Mundijalu, Sami Khedira, izjavio je kako bi Michaelu Ballacku bilo najbolje da se povuče iz reprezentacije Njemačke, jer je očigledno da u njoj za njega više nema mjesta.

"U karijeri, Michael Ballack je mnogo dobrog donio njemačkom nogometu. Bio je lider ekipe na mnogim velikim takmičenjima, ali, uz svo poštovanje prema njemu, možda je vrijeme da razmisli o tome da se povuče i prostor ostavi mlađim igračima", rekao je Khedira.

"Ne želim da budem lažno skroman, ali znam da nacionalnom timu mogu da donesem novi polet, novi stil igre, koji bi, nadam se, bio mnogo uspešniji", zaključio je mladi vezista porijeklom iz Tunisa koji je ovog ljeta iz Stuttgarta prešao u Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.