Khedira: Nerviraju me pitanja o Schweinsteigeru

Reprezentativac Njemačke poručio

Khedira: Nerviraju me pitanja o Schweinsteigeru

Endin Čaušević

Reprezenatacija Njemačke večeras je savladala u prijateljskoj utakmici ekipu Mađarske sa 2:0.

Nijemci se pripremaju za Evropskoj prvenstvo koje se igra u Francuskoj, a svi ih gledaju kao glavne favorite. Još uvijek se ne zna da li će Bastian Schweinsteiger nastupiti na EP-u jer ima problema sa povredom.

Fudbaler Juventusa, Sami Khedira, dao je zanimljivu izjavu za njemačke medije, te je rekao da ga nervira što ga stalno pitaju kakvo je stanje sa Schweinsteigerom.

"Nerviraju me tolika pitanja o kapitenu, on je naš kapiten bez obzira da li igra ili ne. Ali, mediji su naporni što stalno pitaju da li će biti spreman za EP. Pustite ga da se oporavlja", rekao je Khedira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti