)
Khedira pred potpisom za Arsenal

Novi Topnik?

Khedira pred potpisom za Arsenal

Edmir Škorić

Osvajač Svjetskog prvenstva, Sami Khedira, najvjerovatnije će karijeru nastaviti u Arsenalu.

Khedira je sinoć s Njemačkom osvojio SP u Brazilu i tako postao treći igrač u povijesti koji je u jednoj sezoni osvojio i Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo.

Odavno vlada veliki interes za Khediru, a najviše je zainteresovan Arsenalov menadžer Arsene Wenger. Kako sada stvari stoje, Nijemac će postati drugo veliko pojačanje Topnika nakon Alexisa Sancheza.

Kako javlja katalonski Sport, Khedira će potpisati za Arsenal koji će Realu isplatiti obeštećenje u visini od 23 miliona funti. Isti izvor tvrdi da je Khedira dogovorio četverogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.