Khedira: "Možemo bez Alonsa"

Uoči večerašnjeg duela

Khedira: "Možemo bez Alonsa"

Edmir Škorić

Njemac u redovima madridskog Reala, Sami Khedira smatra da se izostanak Xabi Alonsa neće previše osjetiti u utakmici protiv Kiprana.

30-godišnjak neće konkurisati za mjesto u prvom timu zbog žutih kartona.
Alonso je ove sezone ubilježio 42 nastupa za Kraljeve i jedan je od najstandardnijih igrača, ali Khedira smatra da trener Murinjo neće imati problema da nadoknadi njegovo neigranje.

"Xabi Alonso je jako bitan igrač u našem timu, ali imamo mnogo kvalitetnih igrača i na drugim pozicijama. Sigurno da će nam nedostajati, ali mislim da ćemo moći i bez njega. Real Madrid je favorit u večerašnjoj utakmici, ali nećemo podcjeniti Kiprane", rekao je Khedira i dodao:

"Znamo da je APOEL neugodna ekipa, poštujemo ih i svjesni smo da nisu slučajno u ovoj fazi takmičenja. Izbacili su Lyon, imaju jaku ekipu i protiv nas sigurno nemaju šta da izgube", zaključio je Khedira.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.