Khedira: Večeras možemo pokazati da smo veliki klub

Khedira: Večeras možemo pokazati da smo veliki klub

Adnan Beganović

Iako su u prvom susretu polufinala Lige prvaka izgubili od Borussije s 4:1 fudbaleri Reala su uvjereni da u večerašnjem revanšu mogu do preokreta.

Jedan od onih koji smatra da "kraljevski klub" može do preokreta je i njemački veznjak Sami Khedira.

"Najbitnije je da povedemo i ostanemo hladnih  glava. Večeras možemo pokazati da smo veliki klub. U Dortmundu nismo ličili na sebe", uoči večerašnjeg susreta je izjavio Khedira.

"Osobina velikih je ostvariti nemoguće, a ja vjerujem da Santiago Bernabeu ima magiju koja može da nam pomogne. U momčadi će biti i naš najbolji fudbaler Cristiano Ronaldo što nam daje dodatnu snagu", dodao  je Khedira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.