Kikić novi sportski direktor Zvijezde, Novalić opet na čelu

Promjene u gradačačkom premijerligašu

Kikić novi sportski direktor Zvijezde, Novalić opet na čelu

E. Škorić

Novi sportski direktor Nogometnog kluba Zvijezda Gradačac je Muris Kikić.

Kikić, koji je nekad i trenirao Zvijezdu, dok je klub igrao u manjim rangovima, naslijedio je Mustafu Peštalića, koji se vratio u Suboticu. On nam je kazao kako će Nermin Huseinbašić i Nihad Kadić voditi ekipu i u Trebinju.

Podsjećamo da je prije utakmice sa Širokim Brijegom, nakon četiri poraza, ostavku dao Vladimir Gaćinović, pa su Huseinbašić i Kadić bili na klupi gradačačkog premijerligaša protiv Širokog, što se ispostavilo i dobrom odlukom, obzirom da je klub upisao prvu pobjedu.

"Huseinbašić i Kadić će voditi ekipu i protiv Leotara, ali u reprezentativnoj pauzi imenovat ćemo novog šefa stručnog štaba", rekao je Kikić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je zanimljivo istaći, ponovo je na mjestu predsjednika Fadil Novalić, poduzetnik koji je najviše dobrih stvari i donio u Zvijezdu. Pod njegovim vodstvom klub je 2008. godine ostvario povijesni rezultat i plasirao se u Premijer ligu.

Novalić će ponovo imati velike ovlasti u Zvijezdi, dok će dojučerašnji predsjednik Nurdin Peštalić ostati u klubu, ali će biti član Upravnog odbora. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.