)
"Killer" potpisao za Bolton

"Killer" potpisao za Bolton

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić potpisao je dvogodišnji ugovor sa engleskim Boltonom, gdje je prošle sezone igrao na posudbi.

Hrvatski napadač je imao nekoliko opcija, ali na kraju se vratio u klub u kojem je prošle sezone, kao posuđen igrač, postigao osam golova. Nakon što je Klasna postao slobodan igrač, čelništvo Boltona ponudilo mu je dobre uslove, te će bivši napadač Werdera i Nantesa nastaviti karijeru na Otoku.

"Jako sam sretan što sam ovdje i što se je cijeli posao gotov", rekao je Klasnić za službene stranice kluba, dodavši:

"Pričao sam s trenerom koji je rekao da želi raditi samnom i ja želim raditi s njim. Zato je odluka o povratku bila lagana".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.