Kiša onemogućila trening, upitna i utakmica
"Kantrida" djelovala pusto

Nevrijeme u Rijeci kvari planove

Kiša onemogućila trening, upitna i utakmica

Jaka kiša koja cijeli dan pada u Rijeci, uz jak vjetar koji otežava kretanje na otvorenom onemogućili su popodnevni trening fudbalske reprezentacije BiH na stadionu „Kantrida“ uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Rijeke u 17 sati.

Stoga selektor Miroslav Blažević nije želio ništa da rizikuje, a fudbalere je ostavio u holu hotela na razgibavanju.
„Nema smisla trenirati po ovakvom nevremenu. Zbog toga smo se odlučili na lagano istezanje u zatvorenom“, kratko je poručio selektor.
Naši najbolji fudbaleri 20-tak minuta vježbali su u holu u odličnoj atmosferi koju ni loše vrijeme nije moglo pokvariti, a zatim su se uputili ka svojim sobama. Za sutra je predviđen prestanak padavina i razvedravanje u popodnevnim satima, no ukoliko bude slično vrijeme kao i danas od utakmice vjerovatno neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti