Kiseljak iznenadio Mladost Doboj Kakanj

Prijateljski meč u Kiseljaku

Kiseljak iznenadio Mladost Doboj Kakanj

S. Mlaćo

Jučer su u prijateljskom meču snage odmjerili NK Kiseljak, član Druge lige Zapad, i premijerligaš FK Mladost Doboj Kakanj.

Domaći su napravili veliko iznenađenje i slavili 2:1, a strijelci za Kiseljak bili su Danijel Tomić i Mateo Ilijašević.

Jedini pogodak za Mladost djelo je Dalibora Pandža, a treba istaći da je šef struke Dobojlija Adnan Zildžović u ovom meču pružio priliku igračima koji u dosadašnjem dijelu sezone nisu dobili mnogo šanse.

Na kraju svakako nije mogao biti zadovoljan.

Mladost će u nedjelju u okviru 16. kola Premijer lige u goste Širokom Brijegu, dok Kiseljak u okviru 11. kola u grupi Zapad očekuje gostovanje nekadašnjem premijerligašu Travniku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski meč:

NK Kiseljak - FK Mladost Doboj Kakanj 2:1

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi