Kiso: Juriš na titulu i Premijer ligu BiH

Veznjak nastavio saradnju sa Borcem

Kiso: Juriš na titulu i Premijer ligu BiH

D. Vejo

Nenad Kiso i na proljeće će nositi dres Velikana iz Platonove.

Rukovodstvo kluba odlučilo je da produži saradnju sa igračem sredine terena. Zadovoljan postignutim dogovorom svakako je i mladi fudbaler, koji ne krije ambicije sa timom.

"Većinu stvari smo se dogovorili. Prva želja nam je osvajanje titule i ulazak u Premijer ligu BiH, što nam je primarni cilj. Ali pored toga, nadam se da će i finansijska situacija u klubu da se poboljša", dodaje za SportSport.ba fudbaler Borca, Nenad Kiso.

Kiso i njegovi saigrači, ponovo će se okupiti 11. januara, kada će na Gradskom stadionu u Banjaluci Vule Trivunović da obavi prozivku igrača.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi