Kjaer: Mogu napustiti Wolfsburg

Kjaer: Mogu napustiti Wolfsburg

Simon Kjaer, stoper Wolfsburga, rekao je da mu je Felix Magath rekao da će mu biti dopušteno da napusti klub u ovom prelaznom roku.

Kjaer se dugo povezivao sa povrtakom u Italiju, a vjerovalo se da ga Wolfsburg želi zadržati. No, nije tako i Danac će napustiti grad automobila.

Roma je pokazala najveće interesovanje za danskog stopera, a on je zainteresovan za prelazak na Olimpico.

"Felix Magath mi je rekao da će mi biti dopušteno da napustim Wolfsburg i da mogu ući u pregovore sa drugim klubovima. Moja želja je bila da ostanem ovdje, ali također zadovoljan sam i ovim ishodom", rekao je Kjaer, dodavši:

"Povratak u Italiju se sada može desiti bilo kada, u pitanju su sati. Roma je veliki klub. Ukoliko bi se pridružio njima, to bi bila velika prilika za mene. Ne moram se prilagođavati novoj sredini, jer sam već upoznat sa Italijom i Serijom A".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.