Kladionice pomogle Gorske službe spašavanja
Sarajevo - februar 2012. godine

Kladionice pomogle Gorske službe spašavanja

M. Skaka
Teme:

Sportske kladionice „BET Live“ i „Petica PLUS“ danas su, zbog nevjerojatno teške situacije u zemlji prouzročene snježnim padalinama i niskim temperaturama, odlučile uplatiti donacije za HGSS Mostar, GSS Sarajevo i GSS Jahorina.

"Svaka čast ljudima koji se bore za druge, za one koji ne mogu sami. Novac je, smatramo, jako potreban GSS-u, a i redovito čitamo o nadljudskim naporima volontera i humanitaraca koji rade u GSS-u diljem BiH. Uvjereni smo kako će svi oni, i dalje, pomagati građanima BiH u vrijeme ovih prirodnih nesreća.“, poručuju iz Uprave SK „BET Live“ i SK „Petica PLUS“, te dodaju kako svim GSS-ovcima žele puno zdravlja i dovoljno snage da izdrže sve akcije koje su započeli! Koliko smo saznali iz ovih Udruženja, ugodno su iznenađeni samoinicijativnom organizacijom novčane pomoći od strane ovih dvaju Kladionica, koje su, među prvima priskočile u pomoć narodu u BiH.


Ako želite pomoći ili saznati više o radu ovih Službi, posjetite njihove web stranice:

www.hgss.ba

www.gss-sarajevo.com
www.jahorina.ba/sluzba-spasavanja

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.