Kladionice vjeruju u namještaljku!

Hoće li Španija i Hrvatska poslati Italijane kući

Kladionice vjeruju u namještaljku!

Jedna od najvećih svjetskih kladionica William Hill u svojoj je ponudi dala veoma nizak koeficijent na rezultat 2:2 u meču Španije i Hrvatske.

U slučaju da utakmica grupe C između Španije i Hrvatske završi rezultatom 2:2, obje ove reprezentacije idu dalje, a sa takmičenja ispada Italija. U Italiji već nekoliko dana bruje o zavjeri Španaca i Hrvata, kao što su to napravili 2004. godine u Portugalu Danci i Šveđani.

 

William Hill je na rezultat 2:2 u ovoj utakmici stavio kvotu od 5,00, što je najmanja kvota na bilo koji ponuđeni rezultat. Dakle, kladioničari vjeruju u ovaj rezultat.

 

Prema William Hillu najizgledniji rezultat ove utakmice biće 2:2, a potom pobjede Španaca od 1:0, 2:0 i 2:1, te rezultat 3:3, na koji je kvota samo 11. Svi oni koji igraju kladionicu znaju da na rezultat 3:3 u bilo kojoj utakmici kvota iznosi barem 25.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.