)
Klasnić se ne želi ispričati Terryju

Nakon "incidenata" na Wembleyu

Klasnić se ne želi ispričati Terryju

Edmir Škorić

Reprezentativni napadač Hrvatske Ivan Klasnić ne želi se ispričavati kapitenu Gordog albiona John Terryju za pljuvanje tijekom susreta Engleske i Hrvatske na Wembleyu.

Krajem utakmice na Wembleyu, John Terry izjavio je kako ga je pljunuo hrvatski napadač Ivan Klasnić, dok je to Boltonov igrač sve demantovao s riječima da ga je kapiten Chelsea i Engleske namjerno udario u bubreg.

"Što se dogodilo, dogodilo se. Ali, ne želim se ispričavati ni za što što sam napravio tijekom utakmice. Neću reći da mi je žao zbog ičega osim zbog rezultata", prenio je Klasnićevu izjavu News of the World.

"Ono što se dogodilo u utakmici sada je gotovo. Jedina stvar koja me ljuti je rezultat, a ne ono što je rekao Terry. Tijekom utakmice je izrekao mnoge stvari, ali za mene je to završena priča. Možda bi se on meni trebao ispričati zbog stvari koje je rekao".

Terry je rekao kako je to prvi put da mu je neko tako nešto uradio, te očekuje ispriku, ali nekadašnji igrač Werdera ne želi se ispričati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti