Klasnić umjesto Olića u Hamburgu?

Klasnić umjesto Olića u Hamburgu?

Ivan Klasnić mogao bi stići u Hamburg kao zamjena za kolegu iz reprezentacije BiH Ivicu Olića, pišu danas mediji u Francuskoj.

Ivica Olić već je odavno novi napadač minhenskog Bayerna, kojem će se priključiti na kraju ove sezone. Time je u napadu Hamburga ostalo upražnjeno mjesto, a čelnici kluba sa sjevera Njemačke kao zamjenu bi voljeli vidjeti napadač Nantesa Ivana Klasnića.


Klasnića ugovor sa Nantesom veže do 2012. godine, ali je hrvatski reprezentativac nezadovoljan u francuskoj ekipi, koja se nalazi na granici ispadanja iz Ligue 1, a želja mu je vratiti se u Njemačku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije