Klasnića želi Hannover?

Klasnića želi Hannover?

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić (30) je zasad najbliži povratku u Bolton, no pojavila se informacija kako bi se mogao vratiti u Bundeslige. Preciznije, postoji interesovanje njemačkog Hannovera.

Klasnić je ovog ljeta prekinuo saradnju sa francuski Nantesom, te je u potrazi za novim klubom. Bivšeg napadača St. Paulija i Werdera žele Bolton, gdje je igrao na posudbi, te Hannover, koji koji se u prošloj sezoni teško izborio za opstanak u eliti.

Iako njemački mediji tvrde kako interes Hannovera za Klasnićem postoji, sportski direktor njemačkog kluba, Joerg Schadtke, novinarima nije želio otkriti više informacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.