Klavan: Bit će ovo ludo polufinale

Defanzivac Liverpoola pred revanš

Klavan: Bit će ovo ludo polufinale

Defanzivni fudbaler Liverpoola Ragnar Klavan smatra da će sutrašnja revanš utakmica polufinala Lige prvaka između njegovog tima i Rome biti luda. 

Redsi brane prednost od 5:2 sa Anfielda, ali su svjesni da bi im Roma mogla poremetiti planove u revanšu je će imati gromoglasnu podršku sa tribina.

"Oni igraju kući i njihovi navijači će biti uz njih, bit će to ludo polufinale Lige prvaka. Ali, mi smo spremni na to i vjerujemo da ćemo proći u finale, tako da se moramo nositi sa tim. Uvijek morate davati sve od sebe u svakoj situaciji, iako se čini da će sutra naš posao biti lakši nego njihov. To nije bitno mnogo jer postoji i revanš, a njihovu snagu smo vidjeli protiv Barcelone kada su bili u sličnoj poziciji", rekao je Klavan i dodao:

"To je veliko upozorenje za nas da zaista moramo biti na najvišem nivou, inače nećemo proći u finale. Naravno, oni su također upoznati o činjenici da smo mi veoma snažni i smrtonosni u napadu i morat će na to misliti. Ako budemo na našem nivou, siguran sam da imamo velike šanse proći u finale".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi