Ključanin: Nema kalkulacija, pobjeda je imperativ

Trener Podgrmeča uoči duela s Radničkim

Ključanin: Nema kalkulacija, pobjeda je imperativ

Nakon poraza u prošlom kolu od konjičkog Igmana, pred fudbalerima Podgrmeča u drugom kolu Prve  lige FBiH je okršaj s Radničkim iz Lukavca. 

Trener Podgrmeča Benjamin Ključanin u ovom susretu neće moći računati na mladog Amira Kukavicu, dok su svi ostali igrači spremni i maksimalno motivisani da ostvare prvu pobjedu u novoj sezonu. 

„Dočekujemo vrlo dobru i iskusnu ekipu Radničkog koja u Sanski Most sigurno neće doputovati sa bijelom zastavicom. Nema kalkulacija, pobjeda nad Radničkim je imperativ i vjerujem da imamo kvalitetnu momčad koja može savladati goste iz Lukavca“, kazao je trener Sanjana Benjamin Ključanin za SportSport.ba, te se osvrnuo na ambicije kluba u novoj sezoni.

„Mi smo, u odnosu na druge klubove, dosta kasnili sa pripremama, ali što se tiče ambicija ja vjerujem da u ovoj sezoni nećemo voditi bitku za opstanak, već da možemo biti u sredini tabele“, istakao je Ključanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.