Ključanin: Orašje pada u Sanskog Mostu

Trener Podgrmeča

Ključanin: Orašje pada u Sanskog Mostu

Podgrmeč se nakon 16. kola nalazi na 14. poziciji, dva boda udaljen od mjesta koje im garantuje nastup u Prvoj ligi FBiH i naredne sezone. 

Uprkos porazu u prošlom kolu od Rudara, svi u klubu su izuzetno zadovoljni dosadašnjim radom trenera Ključanina, pred kojim se u nastavku prvenstva nalazi nimalo lak zadatak.

„Ukoliko želimo izboriti opstanak, narednu utakmicu s Orašjem moramo obavezno dobiti. Svi igrači su spremni i vjerujem da ćemo u subotu slaviti. Podgrmeč ima kvalitet da izbori opstanak u ovoj ligi, a ja lično da ne vjerujem u to, ne bih se ni vraćao u ovu ekipu kao trener“, kazao je Ključanin za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.