Klopp: Bili smo bolji tim, mogli smo do trijumfa

Strateg Liverpoola nakon remija

Klopp: Bili smo bolji tim, mogli smo do trijumfa

D. Vejo

Fudbaleri Liverpoola danas su u okviru 21. kola Premiershipa remizirali na Old Traffordu sa ekipom Manchester Uniteda (1:1).

Razmišljanja nakon meča su ista. I jedan i drugi trener, stao je iza svoje ekipe i rekao kako su njegovi igrači pružili bolje izdanje nego protivnik. Njemački stručnjak na klupi Redsa smatra kako je nedostajalo više agresivnosti u igri koja je mogla biti presudan faktor u ovom susretu.

"Veoma sam zadovoljan našom igrom. Bili smo bolji tim. Smatram da smo trebali biti još ubojitiji. U posljednjih 20 minuta igrali smo dosta kvalitetno. Stisli smo ih, a oni su imali riješenje samo preko dugih lopti. Bod u gostima je zadovoljavajući, ali smatram da smo trebali biti još agresivniji i odnijeti cijeli plijen sa sobom", kazao je nakom meča menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp.

Nakon ovog meča, Redsi zauzimaju treću poziciju na tabeli sa 45 osvojenih bodova koliko i drugoplasirani Tottenham.

Narednu utakmicu, Liverpool će odigrati na svom terenu, gdje će ugostiti ekipu Swansea kojoj gori pod nogama, imajući u obzir da se nalaze na posljednjem mjestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi