Klopp donio odluku: Pjanić nasljeđuje Götzea?

Pjanić u Borussiji?

Klopp donio odluku: Pjanić nasljeđuje Götzea?

Midhat Šljivak

Prema navodima njemačkog Bilda, Borussija iz Dortmunda će pokušati dovesti u svoje redove reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Nakon što je Mario Götze napustio tim iz Dortmunda i otišao u Bayern, trener Klopp je počeo tragati  za njegovom zamjenom, a Pjanić za sada izgleda kao najizglednija opcija za Borussiju.

Svi igrači koji su se povezivali sa prelaskom u Borussiju, Kevin De Bruyne, Isco i Bernard, preskupi su za Kloppa, koji se okrenuo dovođenju našeg reprezentativca, te su spremni ponuditi Romi 14 miliona eura, što je prihvatljiva cijena za Dortmund.

Miralem Pjanić ima ugovor sa Romom do ljeta 2015. godine, ali koliki interes za njega vlada, ne treba iznenaditi da naš reprezentativac promijeni sredinu ovog ljeta.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.