Klopp doživio neugodno iskustvo u Dohi: Ok, ja sam pogriješio, ne on...

Zaštitar ga nije pustio na doručak

Klopp doživio neugodno iskustvo u Dohi: Ok, ja sam pogriješio, ne on...

Trener Liverpoola Jurgen Klopp doživio je jutros neugodno iskustvo u Dohi.

Njegovi Redsi ovih dana se nalaze u glavnom gradu Katara gdje ih večeras očekuje susret polufinala Svjetskog klupskog prvenstva.

Nekoliko sati prije meča Klopp je doživio neugodno iskustvo u hotelu jer ga zaštitar nije želio pustiti na doručak pošto Nijemac kod sebe nije imao akreditaciju.

Ipak, nekadašnji trener Borussije Dortmund mu to nije zamjerio.

"Pokazao sam mu značku Liverpoola i samo me pogledao i rekao: 'Akreditacija.' Odgovorio sam mu: 'U redu, oprostite'. Hotel je velik, ali otišao sam do svoje sobe kako bih uzeo akreditaciju. Ja sam pogriješio, ne on. Mislimo da smo uvijek u centru pozornosti, ali nismo i postoje dijelovi svijeta gdje su stvari važnije od nogometa", kazao je Nijemac za BBC.

Inače, Liverpool će večeras igrati protiv meksičkog Monterreyja, a pobjednik susreta u finalu će snage odmjeriti s brazilskim Flamengom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
Pa profesionalizam
5 0
E.Car
Pa ni ja te ne bih pustio a nisam navijač Mančester U. Pravila su pravila
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi