Klopp: Hummels je dovoljno dobar za United
Foto: epa.eu

Trener BVB-a

Klopp: Hummels je dovoljno dobar za United

Fudbaleri Borussije Dortmund u subotu su poraženi s 3:1 u 28. kolu u duelu s imenjakom iz Moenchengladbacha. Nakon ovoga poraza trener popularnih Milionera Jurgen Klopp potvrdio je da Mats Hummels razmišlja o svojoj budućnosti u tom klubu.

Zadnjih mjeseci se špekuliše se o Hummelsovoj budućnosti, a za njegove usluge zainteresovani su mnogi klubovi, među kojima je i Manchester United.

Defanzivac Borussije je do nedavno naglašavao da je sretan i da ne želi da napusti taj klub, ali je potom priznao da bi prelazak u novi klub bio dobar i za njegovu karijeru i za život.

"Rekao mi je da razmišlja. I mi sami pratimo dešavanja na tržištu", rekao je Klopp, te dodao: 

"On je dovoljno dobar za Manchester".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti