Klopp komentarisao Milan i Ibrahimovića: "Malo me stid..."
FOTO: EPA

Nakon meča na San Siru

Klopp komentarisao Milan i Ibrahimovića: "Malo me stid..."

Haris Zilić

Liverpool je savladao Milan u okviru šestog kola Lige prvaka sa 1:2 i Rossonere ostavio bez evropskog proljeća.

Nakon meča komentar je dao trener Redsa Jurgen Klopp koji je pohvalio Milaneze, ali i Zlatana Ibrahimovića.

"Prvi put sam u trenerskoj karijeri na San Siru i mogu reći da me malo stid što se sve tako desilo", rekao je Klopp i onda se dotakao Zlatana Ibrahimovića:

"Taj čovjek je genijalac. Igra savršeno u 40. godini i mislim da je on fudbalski genije. Ljepota je gledati njegov stil igre. Nadam se da ćemo ga još gledati na terenima, jer njemu godine ništa ne mogu."

Liverpool je u nokaut fazu Lige prvaka otišao sa maksimalnim učinkom od 18 bodova, dok su Milanezi pvoratničku sezonu u Ligi prvaka okončali neslavno zauzevši posljednje mjesto u grupi.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Bravo Kloop imam još veće poštovanje prema tebi. IbrahimoviĆ je fakat genije sa 4 banke. Mašallah
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi