Klopp: Jesenja titula nam ne znači ništa

Klopp: Jesenja titula nam ne znači ništa

Borussia Dortmund će zimsku stanku u Bundesligi dočekati na prvom mjestu, jer dva kola prije kraja jesenjeg dijela najbližim pratiocima bježi deset bodova.

Trener Borussije Jurgen Klopp kaže kako mu jesenja titula ne znači mnogo, jer je mnogo važnije kakav će izgled tabela imati na kraju prvenstva.

"Titula nam ne znači ništa. Uostalom, nikada nisam vidio da postoji trofej ili nagrada za jesenske prvake. Najvažnije je da nastavimo igrati dobro. Nama je svaka utakmica poput finala, a meni je ionako uvijek najvažnija samo prva sljedeća", rekao je Klopp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.