Klopp na Westfalenu do 2012. godine

Klopp na Westfalenu do 2012. godine

Adnan Beganović

Trener Borussije iz Dortmunda, Jurgen Klopp, produžio je svoj ugovor sa ovim bundesligašem, tako da će na klupi ostati do 2012. godine. 

Jurgen Klopp na Westfalen stigao je prošlo ljeto iz drugoligaša Mainza. Imao je potpisan ugovor do 2010. godine, a njegovim vođenjem kluba zadovoljni su čelni ljudi Borussije te su mu ponudili produžetak saradnje, što je on i prihvatio.

Borussia nakon 24. kola drži 9. mjesto na bundesligaškoj tabeli sa 34 boda, sa velikim izgledima da se uključi u borbu za Evropu.

 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.