Klopp: Nismo se prikazali u najboljem izdanju

Isključeni trener BVB-a

Klopp: Nismo se prikazali u najboljem izdanju

Viceprvak Evrope, Borussia iz Dortmunda, večeras je položila oruženja na jugu Italije, a bolji od popularnih Milionera večeras su bili fudbaleri Napolija koji su slavili sa 2:1.

Tokom prvog poluvremena, nakon vodećeg gola za domaće, trener gostiju Jurgen Klopp, nezadovoljan sudijskom odlukom burno je protestvovao, pa mu je glavni arbitar meča Pedro Proenca pokazao put na tribine.

Nakon toga situcija je postala još gora po BVB obzirom da je golman gostiju u prvoj minuti sudijske nadoknade zaradio direktan crveni karton i već tada je postalo jasno da će njemački tim teško do preokreta.

„Mi se danas definitivno nismo prikazali u našem najboljem izdanju, ali ništa nije izgubljeno. Znali smo da je Napoli jak kod kuće i da će to biti teško gostovanje za nas“, kazao je isključeni Klopp, čiju je ekipu u nastavku vodio njegov prvi asistent, rođeni Bosanac, Željko Buvač.

„U drugom poluvremenu naš nastup je bio znatno bolji i uspjeli smo postići gol uprkos činjenici da smo imali igrača manje na terenu. Na kraju mislim da nije sve bilo toliko loše“, zaključio je stručnjak na klupi BVB-a.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.