Klopp o maloj krizi Salaha: Svi očekuju isto kao prošle sezone, mi ne!

Trener Liverpoola

Klopp o maloj krizi Salaha: Svi očekuju isto kao prošle sezone, mi ne!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp branio je svog najboljeg igrača Mohameda Salaha na današnjoj konferenciji za novinare. 

Salah je u blagoj golgeterskoj krizi jer nije postigao gol na posljednje tri utakmice, ali Klopp je stao u njegovu odbranu.

"Naravno da svi od njega očekuju isto kao što je radio prošle sezone. Mi ne očekujemo. Koliko je golova dao u prvih šest mečeva prošle sezone? Tri. A, u prvih šest ove sezone je dao dva? Wow, kakva kriza! On je trebao malo vremena prošle sezone, kao što svi mi trebamo malo vremena. I ove sezone je odlučio uzeti malo vremena", rekao je Klopp.

Podsjetimo, Liverpool je do sada ostvario svih pet pobjeda na startu sezone u Premiershipu, a u narednom kolu će dočekati Southampton.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi