Klopp poručio Perišiću: Začepi gubicu i treniraj!

Trener Milionera ljutito

Klopp poručio Perišiću: Začepi gubicu i treniraj!

Midhat Šljivak

Nakon što se njemačkim medijima hrvatski fudbaler iz Borussije Dortmund Ivan Perišić požalio kako mu smeta sjedenje na klupi, danas je trener Milionera Jurgen Klopp odgovorio svom fudbaleru.

Klopp je na žalopojke Perišića medijima reagovao dosta oštro, te je porućio Hrvatu da "začepi gubicu i da trenira".

"Perišić ko da je u dječijem vrtiću. Profesionalac mora naporno da radi i da se stalno dokazuje, a ne da se žali novinarima kako ne igra. Bolje bi mu bilo da začepi gubicu i da trenira", rekao je Klopp.

Hrvastki fudbaler je u Dortmund stigao 2011. godine iz Club Bruggea za 5,5 miliona eura, a dosad se nije uspio izboriti za veliku minutažu u timu, te je kroz medije najavio mogući odlazak iz tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije